Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit kell tudni egy hullámos...

Mit kell tudni egy hullámos papagájról?

Figyelt kérdés
Augusztusban kapok egy hullámos papagájt. Még soha nem volt papagájom, ezért sajnos nem sokat tudok róluk. Szeretném, hogy mindene meglegyen, és nem akarom, hogy bármiben hiányt szenvedjen. Már sok mindent elolvastam, de félek, hogy esetleg nem tudok valamit, amivel árthatok neki. Tudna valaki adni néhány tippet? Nagyon örülnék neki. Előre is köszönöm.
2011. ápr. 11. 18:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Ha egyedül tartod, akkor jobban fog téged szeretni, jobban megszok, de ha ketten vannak nem igen akarnak szelídek lenni.Jah, és a fiú papagájok szelídebbek(legalábbis nekem így volt)
2011. máj. 3. 19:34
 12/14 .Dóri. ***** válasza:
Én szoktam neki adni narancsot, satöbbit, de nincs semmi baja tőle.!
2011. máj. 15. 16:17
 13/14 Kovacs Lilla Anna ***** válasza:
gzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzggggggzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzggggggggggggggggggggggggggggggzggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggzzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgzgtzgzgzgzgz
2012. jún. 21. 17:43
 14/14 Kovacs Lilla Anna ***** válasza:
ne hazudj elsö válaszolo
2012. jún. 21. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!