(Hullámos papagáj) - Jelent az valamit, ha a csőrét időnként csattogtatja? Alig mozgatja, de kis csattogó hangokat hallok.
Nézd!
Én az első nap kiengedtem!
Minden rés be van tömve,nehogy a szekrény mögé essen!
Visszatalált a helyére.Mindennap ,amikor itthon vagyunk, ki vannak engedve!
Van egy idősebb és egy fiatal papagájom!Egymástól szépen tanulnak!
Hogy sikerült az első repülés???
Minden oké???!!!
Egész jól ment, azt leszámítva, hogy elég sokat ürített mindenfele. :) Mikor kirepült, a karnisra szállt, szinte végig ott volt, néha repült pár kört. A vége felé megpróbált máshova is leszállni/megkapszkodni, nem túl sok sikerrel. Pár óra múlva be is ment a kalitkába enni. :) Ma vettem neki fürtös kölest, eléggé megilyedt, mikor bekerült a kalitkába, csak pár óra múlva merészkedett mellé, de nem láttam, hogy evett volna még. Viszont ma elég korán, már most álmosnak tűnik, miért lehet ez? :O
Valaki tud valami módszert, hogy tudom rávenni, hogy a kezemre álljon? :) Már egész barátságos, nem szokott megilyedni, mint régebben és egész jól tűri, ha megsimogatom.
Örülök,hogy jól sikerült a reptetés.Mindennap engedd ki,oké??
Láthatod,hogy tetszik neki!!
Amúgy az én papagájom este ropogtat,gondolom a csőrében a magocskát,ül a fán és ropogtat:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!