Honnan tudok venni papagájt? Bármilyet csak ne hullámosat.
Igazából ráérek, csak sokat eljárkálok fél órás kis szakkörökre, de amúgy végig otthon vagyok kivéve a szerdát, amikor 2-től 4-ig vagyok otthon, utána megyek szakkörre, ahonnan 8-ra érek haza..(7.-es vagyok..)
Olyan madárt szeretnék amit lehet tanítani beszélni, és nem kell neki társ, mert a szüleim csak 1 papagájt engednek meg. ÉS az nem lenne gond ha szerdán csak reggel és este tudnék foglalkozni vele, de délután csak 1 órát max.?
Mivel az első madarad lenne én nem javasolnék közepes méretűt. De a hullámos megfelel az elvárásaidnak. Igényli a sok foglalkozást, szeretetet, szerintem nyugodtak, meglehet tanítani pár szóra,trükkre és mivel sokat foglalkozol vele hamar hozzád szokik,megszelídül tehát a válladra,kezedre is rá fog repülni. Nagyon okos és kedves madarak. A legcsendesebb papagájfaj és viszonylag könnyű a tartása is tehát ideális a kezdőknek.
Ha mindig ugyanakkor foglalkozol vele akkor egy idő után megtanulja hogy szerdán nem vagy vele délután. Szerdán reggel és délután engedd ki de este(8 után) se szerdán se máskor ne vedd ki inkább csak beszélj hozzá,etesd kézből mert ilyenkor már pihenni,aludni szeretnek. Fontos hogy 8-10 órát sötétben legyen hogy ki tudja pihenni magát.
Ha lenne még kérdésed vagy csak beszélgetni szeretnél ezekről az aranyos kis állatokról akkor nyugodtan írj nekem e-mailt.
Kezdőknek még a nimfákat szokták javasolni de őket általában nem lehet megtanítani beszélni mert csak hangokat tanul meg.
Ezen a fórumon tart valaki katalin papagájokat. Kérdezz tőlük róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!