Hogy lehet megkülönböztetni a hím és a nőstény hullámos papagájt?
Figyelt kérdés
annyit tudok h az egyiknek barna a csore fölötti rész...előre is köszi2009. febr. 27. 14:19
1/7 anonim válasza:
A lánynak barna. Meg is vettem négy lánypapagájt, aztán csodálkoztam, hogy nincs tojás...:) Utána lettem csak kiokosítva.
2/7 anonim válasza:
A fiúknak látványosan kék a csőr fölötti rész. És a fiúknak hosszabb a farktolluk.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
És ha még egészen kicsi ,fióka?Annal is így ki van fejlődve hogy lehet látni a színt?
2009. márc. 1. 10:59
5/7 anonim válasza:
A piciknél még nem megállapítható külső jegyek alapján.
6/7 anonim válasza:
A kifejlett hím madár csőr feletti viaszbőre kék.A tojó feje kerekebb. DE még újszülött kornál nem lehet őket megkülönböztetni várj velük egy kicsit és akkor már láccik rajtuk.
7/7 anonim válasza:
Esetleg állatorvos tudná valamilyen genetikai vizsgálattal megállapítani, de emiatt megnézetni őket nem érdemes, idővel úgyis látszanak a különbségek. 1 évesen már ivarérettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!