Amikor nem voltak kémények és villanyoszlopok, a gólyák hova tették a fészküket?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 13:43
2/9 anonim válasza:
és most miért nem fákra? az nem védettebb valamennyivel?
3/9 anonim válasza:
A fa nem védettem, mert több eséllyel megy fel egy ragadozó, mint mondjuk egy villanyoszlopra vagy kéményre! Meg a fákat bármikor kivághatják és akkor hova térne haza..
5/9 LeeWie válasza:
Az erdőben régen voltak ezek a kiszáradt ócska fák. Oda tették a fészkeket. Ma már ezek a fák a külső behatásoktól kidőlnek, vagy kivágják mondván: csúnya, vagy mondván: ez már úgysem kell. A gólya lombos, ágas-bogas helyre nem tudja a fészkét tenni, mert nagytestű, és nem tud kényelmesen mozogni, fel és leszállni. Legalábbis én ezt így tanultam.
6/9 anonim válasza:
"Meg a fákat bármikor kivághatják és akkor hova térne haza.." És szerinted a gólya tudja hogy az ember vágja kifele a fákat?
7/9 anonim válasza:
Meg a fákat bármikor kivághatják és akkor hova térne haza.." És szerinted a gólya tudja hogy az ember vágja kifele a fákat?
xDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!