Van egy "szelíd hullámos papagájom, kézzel volt nevelve szelíd is volt, de most hogy már nagyobb lett nem olyan szelíd, miért nem?
Ivarérett kezd lenni. Ilyenkor szinte minden papagáj megváltozik mint egy kamaszodó gyerek. Szerintem kezd újra a szelídítést az elejétől.
De az is lehet hogy azért változott meg mert már tavasz van. Ilyenkor van a párzási időszak ezért agresszív,feszegeti a határokat. Az én hullámosom pl. mindig a nagyobb papagájommal akar veszekedni vagy a falat rágni de én mindig elveszem onnan ezért véresre csípi az ujjam. Amúgy nagyon szelíd még megfogni is lehet csak tavasszal ilyen.
Nézd meg ezeknél a kérdéseknél a zárójelekben lévő válaszokat és azok alapján próbáld szelídíteni:
Elérhetem a papagájomnál, hogy ne féljen a kéztől, vagy már ilyen marad?(a válasz időpontja:02-23 15:55)
Hogy szeliditsem meg a hullamos papagajomat?(2010-12-11 14:20)
Van 3 hullámos papagájom, leírjátok hogy hogyan szelídítsem meg?(2010-12-27 22:37)
Szerintem se lehet őket összerakni,mindenki ezt írja és mondja!
Bár te látod,hogy elvannak-e egymással!
Ha a kezedre ül,úgy próbáltad már kivenni??
Valami miatt fél a szabadba!!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!