Milyen papagájt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék olyat amit meg lehet tanítani beszélni, és még sem olyan drága.
Én nagy sándorra vagy törpe papagájra gondoltam, de nem tudom hogy lehet-e őket tanítani beszélni. kérlek segítsetek!
2011. febr. 26. 21:44
2/9 anonim válasza:
Az nem biztos,hogy fog beszélni,még ha azt is mondják,hogy néhány egyed beszél abból a fajtából.Jó sok munka az,hogy megtudd majd őt tanitani.
3/9 anonim válasza:
Nimfát vegyél kezdésnek szerintem. Azonban ha csak ebben a kettőben gondolkozol akkor nagysándor. (törpe nem beszél) Járj utánna a tartásának mielőtt veszel.
4/9 anonim válasza:
Én is a nimfát ajánlom,vagy a hullámost,de csak fiút.A nimfa nagyon jó első papagájnak,hullámost viszont csak akkor vegyél,ha nem zavar az állandó csiripelés :D Elképesztő,hogy mennyi tud egy ilyen pici madár dumálni :) (tapasztalatból mondom)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, válaszokat :)
2011. febr. 27. 08:32
6/9 anonim válasza:
Én hullámossal kezdtem, tényleg sokat csacsog, nimfát pedig már hallottam "beszélni", de az meg ugye nagyobb.
7/9 anonim válasza:
Azért a nagysanyi nem olyan olcsó és nem is ajánlom első madárnak.
A törpe tényleg nem beszélős.
A hullámos aranyos, de eddigi pályafutásom során nem sok olyan egyedet láttam, amelyik a nevén kívül bármit tudott volna mondani.
A nimfa jó választás, még első madárnak is,és könnyen beszédre tanítható.
8/9 anonim válasza:
A hullámos papagájt is meg lehet tanitani beszélni, nekem van egy párom. És a hím az már tud beszélni, de a tojó is már kezdi meg tanulni. :)
9/9 anonim válasza:
Hullámost. Nekem az előző hullámosom tudott beszélni. Rengeteg szavat, mondatot ismert. Ráadásul igazi családtag volt, puszit adott, kézre repült stb... Hihetetlenül kedves kis állat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!