Milyen papagájt vegyek olcsón ha beszélni akarom tanítani?
Figyelt kérdés
Egy beszélő papagájt szeretnék venni olcsón mert a szüleim végre engednék.És ha nem tudok venni akkor veszek ilyet: [link] szerintetek a külön szobámba lehet úgy tartani hogy van kutya és nem engedem a közelébe?Köszi előre is a jó válaszokat!2010. nov. 19. 15:34
1/6 anonim válasza:
én inkakakadut akarok de előtte hullámos papagájt akartam sztem az is cuki.
2/6 anonim válasza:
A hím hullámos papagájt meg lehet tanítani beszélni, bár én még nem próbálkoztam. Nálunk a ketrec elég magasan van ahhoz, hogy a kutya ne tudjon felugorni hozzá - kistestű kutya - de amúgy csak akkor próbálkozik, ha a madár igen éles hangot hallat, ami inkább a nimfánkra jellemző...
3/6 anonim válasza:
Nekünk volt két hullámos papagájunk, és a hím a nevét tudta mondani. De szerintem a hullámosok nem tudnak pár szón kívül komolyabb dolgokat megjegyezni.
4/6 anonim válasza:
Amugyis papagajt nem azert kell tartani hogy beszeljen:)
5/6 anonim válasza:
Hullámos,Nimfa ezek a legolcsóbbak és beszélni ismegtudod őket tanítani több kevesebb sikerel!
De igen a papagájt nem azért kell tartani hogy beszéljen !
Mi lesz ha nemfog beszélni kidobod vagy mi ?
Azon kívül ha csak azért akarod mert majd beszélni fog szted ..elárulom hogy rengeteget fog szemetelni és azt takarítani nem kis gon... ilyen szempontból meg hamar megunod xd
Tapasztalat xdDDDDD
6/6 A kérdező kommentje:
NEM AZT KÉRDEZTEM HOGY MIRE TARTSAM-E A PAPAGÁJT!!
2010. dec. 29. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!