Melyik az erősebb a karvaly vagy a sólyom?
Madarász, úgy érted, ornitológus? Tehát nem solymász, vagy ilyesmi, hanem madarakkal foglalkozó tudós?
Általában véve senki sem tudhat mindent a madarakról. Ha ornitológus akarsz lenni, akkor nagyon sokat kell tanulnod biológiából, és komoly ismereteket kell szerezned arról, hogyan működnek a természetben azok a folyamatok, amik a madarak életét befolyásolják. Tehát nem elég ismerni a madarakat, hanem sokat kell tudnod az erdőkről, növényekről, hogy milyen hatással van a mezőgazdaság a madarakra. Általános szinten nagyon sok madarat kell tudnod ismerni, és tisztában lenni a madarak fejlődésével, mármint az ősidőktől kezdve. És azután kiválasztasz egy témát, amivel nagyon alaposan akarsz foglalkozni. Vagyis ha magas szintre akarsz jutni, akkor egy idő után már csak egy-két speciális problémával foglalkozol majd.
szerintem egy tojó karvaly talán el tudná intézni a hím solymot
elvégre a karvaly az örvösgalamb méretű nála nagyobb madarakat is megtámadja és én már láttam karvalyt ami elkapott és megölt egy örvöst (hülyén nézett ki mert az örvös nagyobb sokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!