Geráppááá kérdése:
Hogyan terményül meg egy fecske?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy tojással szaporodnak de hát a többit nemvágom2010. dec. 17. 14:08
1/17 anonim válasza:
kakast se láttál még cicerélni??? a fecskefiú is úgy csinálja a fecskelánnyal:))
2/17 anonim válasza:
én pl. nem láttam kakast hogyan csinálja...:)
3/17 anonim válasza:
hát ráugrik a tyukicára és sitty-sutty:))
4/17 anonim válasza:
Fecskelányban vannak petesejtek amik közül a legnagyobbat a fecskefiú az icipici kis fütyikéjivel a lány kloakáján keresztül lepriccenti a spermájával. ekkor a tojás egy nap alatt kész lesz úgy hogy a petesejt köré fehérje termelődik majd egy szilárd mmeszes héja is keletkezik és a lánymadár kitojja a fészekbe. Négyet ötöt tojik majd ráül és melegíti ekkor a megtermékenyített tojásban kialakul a kis fecske.
5/17 anonim válasza:
"hát ráugrik a tyukicára és sitty-sutty:))!
Kakaska üzenete: Lehet hogy ez neked sitty-sutty, de nekem b****s!
6/17 anonim válasza:
Mellesleg aki látta kakaskát egy jó cicere után azt is láthatja hogy a szemei zavarosak és keresztbe állnak magyarán az ejakulációt bizony élvezi.Miért ne élvezné? Azt is meg lehet figyelni hogy van sok kakasnak kedvenc tyúkja amit sokkal többször rendez meg mint másikakat.
7/17 anonim válasza:
Aranyosak a válaszok:)mindenkinek adtam egy zöldet:)
Üdv:a tudatlan válaszoló...
8/17 A kérdező kommentje:
én még nem láttam hogy csinálja a kakas....=D
nálunk csak tyúkok voltak eddigx"D
köszi 14:52-s^^,
mostmár télleg meg kell néznem hogy csinálhatják ha így élvezik isx"D
2010. dec. 17. 17:04
9/17 A kérdező kommentje:
*14:32
2010. dec. 17. 17:04
10/17 A kérdező kommentje:
de hol csinálják?x"D
levegőbe vagy a földön vagy hol?x"D
2010. dec. 17. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!