Hogy hívják azt a madarat ami több emelet magasan száll meg panelházakat. Hasonló mint egy fecske de sötét barna és egyszinü. Sokan élnek eggyütt. Reggel nagyon aktívak. És mozgásuk is hasonló a fecskéhez?
Denevérnek hívják. Hasznos állat és védett.
Ultrahanggal tájékozódnak, nem látnak. Ha berepül a nyitott ablakon, csak hagyd magára, a nyitott ablakkal, elmegy.
Emberre veszélytelen. Fogdosni mégsem tanácsos, mert veszettséget terjeszthet.
Egyetértek az elsővel, bár én rá nem jöttem volna miről van szó itt gondolkoztam, hogy milyen madár lehet... Totál másfelől közelítettem meg a problémát :)
Viszont abszolút ráillik a denevér, keress rá google-ban találsz képeket róla.
Szerintem is emlős, hívják bőregérnek is egyes vidékeken.
Sötétedés után is nagyon aktívak, éjjeli állatok.
Egyáltalán nem denevér -_-'
Kérdező amit te látsz az sarlós fecske.
Azért szerintem a kérdező meg tud különböztetni egy denevért egy madártól.
Ha madár akkor szerintem sarlósfecske lesz. Keress rá guglin képekre.
Meg bizony. Mégegyszer:
Egy nagyon sötét színü fecske (majdnem)
MADÀR!!!!
Sarlósfecske ti hülyék. Mit jöttök a denevérrel? Látszik, hogy nem értetek hozzá. Szerintetek a denevérre pl. illik az, hogy "reggel nagyon aktívak"? És a denevér mozgása egyáltalán nem hasonlít a fecskééhez.
A sarlósfecskéé viszont igen. Arról ismered meg, hogy olyan, mint egy fecske, de a szárnya nagyobb, és félhold alakú, túléri a farkát. A madár önmagában is nagyobb. És sokkal jobban repül; az egész életét a levegőben tölti. Gyakorlatilag nincs is nagyon természetes ellensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!