Egy hullámos papagáj mennyire aktív/zajos éjszaka?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet, de azt mondta egy ismerősöm, hogy éjszaka nagyon hangos. :)2010. nov. 12. 19:12
1/8 Kriszti83 válasza:
Éjszakára le kell takarni valamivel a kalitkát, akkor a papagáj is alszik.
2/8 anonim válasza:
A hullámos papagáj éppúgy, mint a többi nappali állat éjszaka csendben alszik.Persze ha hangosan megy a TV, ég a villany nem tud aludni, ilyenkor lehet hangos.
(Egy tanács:inkább két madarat vegyél(amik akár lehetnek azonos neműek is)A fajtársak társaságát nem tudod játékokkal, és még sok foglalkozással sem teljesen pótolni.Egészséges és jókedvű igazán így maradhat.)
3/8 anonim válasza:
Alszanak éjszaka is. De csak sötétben. Szóval elég sokáig aktív és kora reggel kel.
Megoldás, ha valamivel letakarod őket, mikor aludni mész és kitakarod őket, amikor felkelsz.
4/8 Gringabringa válasza:
Ő is álmodhat rosszat és ilyenkor lepotyog a rúdról és összevissza csapkodni kezd.Ettől garantáltan felébredsz:) Én felébredek:)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
A letakarásra én is gondoltam, de azt olvastam hogy az nem olyan jó megoldás a madár számára, és elvileg akkor is sokat mocorog, bár lehet h csak az Ő madara volt olyan hiperaktív...
2010. nov. 13. 16:57
7/8 anonim válasza:
nem igaz hogy lekell takarni!!!! ha sötét van alszik.....ha világos van fönt van....és nagyon sokat kell vele törődnöd mert ha nem beszélsz vele eleget beteg lesz
8/8 anonim válasza:
Nemigaz hogy beteg lesz, mert éjszaka simán elalszik(ha sötét van)nappal ha álmosak ugy veszed észre, hogy gyakran becsukják a szamüket, DE NE TÉVESZD ÖSSZE A PISLOGÁSSAL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!