Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Nem megy vissza a 2 nimfám a...

Nem megy vissza a 2 nimfám a kalitkába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Másfél hét után engedtem ki őket. Már a kalitkában kényelmesen ettek, ittak, csak a kézhez szoktatás hiányzott.

Viszont már folyamatosan sípoltak és toporzékoltak napközben, ezért engedtem őket ki. A probléma most az, hogy nem mennek vissza. Tegnap este hajnal 3-ig vártam, de végül elaludtam. Ők is kint maradtak.

Kipróbáltam már mindent. Kalitkát oda vinni, kaját, ülőrudat melléjük nyújtani. Semmi... Egy ülőrudat kiraktam a kalitka külsejére, de egyáltalán nem mennek oda. Nem esznek, nem isznak. Erőszakkal nem akarom berakni őket és kergetni sem.

Valami tanács?

ma 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Fogd meg őket óvatosan és tedd be különben sose fognak belemenni
ma 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk szabadon vannak a papik, nem okoznak kárt :)

Enni mennek vissza, szerintem ez működne nálad is. Adj nekik eleséget (látványosan, nézzék végig) és ülj le te is enni valamit. Csapatállatok, a mieink szintén meg szoktak éhezni hirtelen, ha akár csak egy almát elrágcsálok :D

ma 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Kajájukat zörgesd meg, lássák, hogy enni kapnak. Adhatsz zöldeleséget, lágyeleséget is, de LÁSSÁK. Nem hülyék, nem fognak éhen-szomjan dögleni, mikor ott van előttük. Vissza fognak találni maguktól, az első kiengedés mindig türelemjáték. Ne fogd meg őket erőszakkal!
ma 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!