Nem megy vissza a 2 nimfám a kalitkába. Mit tegyek?
Másfél hét után engedtem ki őket. Már a kalitkában kényelmesen ettek, ittak, csak a kézhez szoktatás hiányzott.
Viszont már folyamatosan sípoltak és toporzékoltak napközben, ezért engedtem őket ki. A probléma most az, hogy nem mennek vissza. Tegnap este hajnal 3-ig vártam, de végül elaludtam. Ők is kint maradtak.
Kipróbáltam már mindent. Kalitkát oda vinni, kaját, ülőrudat melléjük nyújtani. Semmi... Egy ülőrudat kiraktam a kalitka külsejére, de egyáltalán nem mennek oda. Nem esznek, nem isznak. Erőszakkal nem akarom berakni őket és kergetni sem.
Valami tanács?
Nálunk szabadon vannak a papik, nem okoznak kárt :)
Enni mennek vissza, szerintem ez működne nálad is. Adj nekik eleséget (látványosan, nézzék végig) és ülj le te is enni valamit. Csapatállatok, a mieink szintén meg szoktak éhezni hirtelen, ha akár csak egy almát elrágcsálok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!