Ha kiengedem a hullámos papagájokat repülni a szobába utána hogyan tehetem majd őket vissza a kalitkába?
Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 16:40
1/6 anonim válasza:
Én régen, mikor papagájom volt, akkor mindig nyitva hagytam a kalitka ajtaját, és mikor éhes volt, visszament magától, én meg rázártam az ajtót.
2/6 A kérdező kommentje:
De nekem 2 van :D ha csak az egyik megy vissza?
2016. szept. 25. 17:01
3/6 anonim válasza:
Másik opció, bár ha éhesek egyszer csak hazamannek-miután besötétedik, felmászol és megfogod őket. Ez kockázatos ha nincs ebben gyakorlatod, akaratod ellenére belső sérülést, törést okozhatsz nekik.
Ha nemrég vetted, szoktasd még őket kicsit, hátha maguktól hazamennek
4/6 anonim válasza:
Itt egész jól leírtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__madarak__8119017-mar-..
5/6 anonim válasza:
Egy vékony törülközőt/konyharuhát rádobsz, benyúlsz alá és visszarakod.
6/6 anonim válasza:
Szia. Nekem ugy voltak, higy elöszor kinyitottam a kalitkát, szabadon jöttek-mentek amikor akartak, de akkor már elötte kezesek voltak vagyis kézhez szokottak igy amikor a kalit tetején keresték a bejáratot az ajtót, akkor én a kezemmel vezettem rá a kis agyasokat a bejárat "helyes megközelitési modjára" azaz higy ne fejjel koppanva érkezzenek a kait aljába, hanem szépen a rúdra:)
Mielott szeildek lettek, akkor is nyitva volt a kalitajtó de akkor még féltek és nem is jöttek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!