Kezdőoldal » Állatok » Madarak » HELP! A hullámos papagájom a...

HELP! A hullámos papagájom a kalitka aljában ül oda rakom a kezem else repül csak csipog es megiesztem megse mozdul?

Figyelt kérdés
Milehet a baja amugy tegnap este razta a fejez es csomo mag esett ki valahonnan !! Segitsetek koszonom.
2010. nov. 7. 07:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy jobb az én hibám nem kellet volna kiengednem tegnap :/ soha nem felejtem el:( most a masiknak vegyek pàrt szerinted?
2010. nov. 7. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Szegény madár! Nagyon sajnálom!
2010. nov. 7. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy kell e pár a másik madárkának, de ha kiengeded, vigyázz hogy tükörnek és ablaknak ne tudjon nekirepülni, függöny behúzva, tükör letakarva
2010. nov. 8. 13:57
 14/17 A kérdező kommentje:
bocsi 2hónapja vagyok papagáj tartó kb 10szerre engedtem ki nemgondoltam hogy ilyen előfordulhat:( nembaj hiányozni fog de emlékünkben megmarad:)
2010. nov. 8. 15:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha furcsaságot tapasztalsz, azonnal vidd állatorvoshoz, ne itt írd ki, mert az plusz idő! Mi se tudunk többet mondani, mint hogy vidd el!

Szegényt én is sajnálom, nem is hallottam róla, hogy ilyen előfordulhat!

Egyébként ajánlok figyelmedbe pár hullámos papagáj-könyvet:

Birmelin, Immanuel:

A hullámos papagáj - Kisállataink

Könyv » Szabadidő » Hobbi

Georg A. Radtke

A hullámos papagáj - Állatkert

Kovács Antal-Traub Péter

A hullámos papagáj

2010. nov. 9. 17:04
 16/17 anonim ***** válasza:
45%
Ha fejrázás közben mag esett, ki az csak a szájából jöhetett. Lehet,hogy a kajája összekeveredett a vízzel és ez fulladást okozott! A víz lecsöpöghet a fölre és a kaja is amit eszik. Ők a földről is esznek,tehát ott ragadhatott rá a szájpadlására és próbálta kirázni,de nem sikerült és megfullad, ami gyorsan bekövetkezik. Sajnos nálam is történt ilyen, erre figyelni kell!
2010. nov. 10. 10:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Bocs nem egy mag hanem vagy 50:) de nem abban halt meg szerintem abban hogy balesetezzett amikr kivolt engedve:(
2010. nov. 10. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!