Ki foglalkozik Nyíregyházán madármentéssel?
Tegnap a munkahelyemen (gyárépületen belül) találtam egy madárfiókát (már nem olyan kicsi, vannak tollai, nyitva a szeme), nem tudott repülni és járni. Hazahoztam. Adtam neki enni, az éjszakát sikeresen túlélte, a kaját követeli rendesen, adtam neki amit lehetett és tudtam. Viszont. Nekem sajnos nincs kapacitásom foglalkozni vele, mert 12 órában dolgozom.
Ismertek valakit Nyíregyházán, aki átvenné?
Jó ég, azt sem tudod milyen madár, de hazahoztad, eteted?!!!
Lehet az anyja csak táplàlékért ment... Nagy eséllyel hiba volt elhozni. Mivel eteted? Remélem nem pörköltel és ubisalival!
Guglizz rà madármentőkre, vagy a területileg illetékes nemzeti parkot hívd fel, ők egész biztosan tudják, hogy ki a legközelebbi segítség.!
A hortobágyi madármentők messzi neked? De ott a nyíregyházi állatpark, szerintem lehet segítenének ők is.
Pontosan tudom, hogy milyen madár (galamb).
Nem valószínű, hogy az anyja hagyta egy csarnoképület kellős közepén, ahol a targoncák közlekednek, leeshetett valahonnan, de nem találtam meg, hogy honnan, és mivel nem tud járni és repülni, elhoztam.
Nem pörkölttel etettem meg, nyugi.
Már beszéltem velük, elméletileg megoldódik, és átveszi valaki, aki ért hozzá.
Azért köszönöm a válaszodat.
Szuper, köszi, hogy gondoskodtál róla!
Ők is élőlények..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!