Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Tudom még nem aktuális a...

Tudom még nem aktuális a kérdés de aki eteti a madarakat annál milyen fajták szoktak járni az etetési szezonban?

Figyelt kérdés

aug. 16. 09:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Már csak veréb. Elüldöztek mindent.
aug. 16. 09:37
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Leginkább verebek, szén- és kékcinkék, zöldikék, csízek, harkály.

Néha megjelenik 1-2 őszapó, meggyvágó, csuszka, erdei pinty és tavaly már volt fekete rigó is.

Ha sok madarad lesz, akkor nem lesz elég egy etető. A verebek és zöldikék nálunk pofátlanul beülnek a házikó etető ajtajába és nem engednek oda senkit. A lógósnál is ott trónolnak a rudakon. Ezért nálam 4 etető is van kint+cinkegolyó,madárkalács és ágakra tűzött fél alma, ha tartós minuszok vannak.

aug. 16. 09:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Igen erre számítok én is már szerencsére be van szerezve több etető úgyhogy mindenkinek lesz helye és elesége
aug. 16. 09:46
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Hozzám (városszéli, földszinti erkély) szén- és kékcinegék, csuszkák, zöldikék, fekete rigók, néha egy-egy szürke gerle járnak. Most is ugyanezek jönnek, de csak inni és fürödni, mert ilyenkor eleséget nem teszek ki.
aug. 16. 09:56
 5/21 anonim ***** válasza:
72%

Huh, rengetegen. Az erdő szélén lakunk. Fejete szotyival etetünk.

Minden általános madár jön, csak az extrábbakat sorolom fel:

Erdei szürkebegy, süvöltő, közép-fakopáncs, fenyőpinty, fenyves- és barátcinege, egyszer egy királyka(sárgafejű), meggyvágó, tengelic, ökörszem, vörösbegy, most egyelőre ennyi jut eszembe.

aug. 16. 10:16
 6/21 anonim ***** válasza:
Ja és időnként natúr hántolt napraforgót is teszünk ki.
aug. 16. 10:17
 7/21 anonim ***** válasza:
Falu szélén etetem őket télen. Ugyanazok a madarak mint a kettesnél, ezen kívül nem a madáretetőre, hanem a madarak miatt, de rendszeresen jár hozzánk karvaly.
aug. 16. 10:33
 8/21 A kérdező kommentje:
Szerencsére nálunk is rengetegen jönnek verebektől kezdve meggyvágók csízek zöldikék 3 fajta cinke emellett még sorolhatnám
aug. 16. 11:02
 9/21 anonim ***** válasza:
68%

Hogy lehet megoldani, hogy ne csak veréb legyen?

Nekünk is volt régen 2 féle cinke, rigó, öszapó, vörösbegy.

Most meg 2 éve csak csuri.

aug. 16. 11:05
 10/21 anonim ***** válasza:
68%

Milyen házban laktok? Panel vagy kertes?

aug. 16. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!