Neki repült az ablakomnak egy rigó és betettem a baromfimba egy kis hordozóba és adtam neki vizet és darát, nem bacirusos?
Figyelt kérdés
Nem repült el lehet megsebesült és megfogtam, nem lesz bajom?
És enni darát adhatok neki?
júl. 30. 19:20
11/24 A kérdező kommentje:
Én bevinném (nekem is támadt ez az ötletem mikor megláttam) csak apukám mondta hogy a baromfiban jobb neki
júl. 30. 21:37
12/24 anonim válasza:
Apukádnak mondd meg, hogy egy 40 éves madármentéssel foglalkozó nő üzeni, aki több állatorvossal dolgozik össze, hogy a házban egy sötét, normál hőmérsékletű MACSKA+KUTYAMENTES helyen várja meg a reggelt a madár.
A tyúkoktól még tetvet is kaphat..szóval nem jobb neki a baromfiba'.
13/24 A kérdező kommentje:
Lefeküdt aludni, már kint fog aludni, de semmi baja nem eshet mert a tyúkok bevannak zárva
júl. 30. 22:13
14/24 anonim válasza:
Nem eszik darát és valószínű, hogy a sokk miatt vizet sem fog inni. Esetleg egy két nap múlva. Addig meg ne hagyd meg.. Ki kell engedni, ha nem tud repülni akkor valami állatvédő egyesületbe adni..
15/24 anonim válasza:
Giliszta lisztkukac és gyümölcs. Ezt adhatod neki enni holnap,ha jobban van.
Sajnos pár hónapja meghalt egy fakusz,ami üvegnek ütközött. Elvittem madármentőhöz,de menthetetlen volt.
Reméljük a rigó jobban jár.
16/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom szegényt, de akkor holnap adok neki gyümölcsöt, és milyet kell?
júl. 31. 00:44
17/24 anonim válasza:
Ne adjatok neki semmit, ha jól van engedjétek el ha nem adjátok át madármentőnek ahogy fennebb írtam!
19/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, még, most keltem
júl. 31. 11:05
20/24 A kérdező kommentje:
Elpusztult szegényke, túl nagy sérülést kapott, menthetetlen volt.
júl. 31. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!