Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Neki repült az ablakomnak egy...

Neki repült az ablakomnak egy rigó és betettem a baromfimba egy kis hordozóba és adtam neki vizet és darát, nem bacirusos?

Figyelt kérdés

Nem repült el lehet megsebesült és megfogtam, nem lesz bajom?

És enni darát adhatok neki?

júl. 30. 19:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem lesz bajod tőle, nyugi. Ha nem sérült meg, "csak" sokkot kapott, akkor egy kis idő múlva összeszedi magát és majd elrepül.

Nem kell etetni, darával pláne nem, de a víz jó ötlet.

Figyelgesd, és úgy ítéled, hogy összeszedte magát, akkor engedd ki.

júl. 30. 19:35
 2/24 A kérdező kommentje:
De darát adtam neki már még mielőtt írtam volna és közepeset koppant az ablaknak
júl. 30. 19:58
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

Sötét szellőzőlyukakkal ellátott dobozba tedd, ne adj neki semmit, max egy tálban vizet tegyél.

Vidd be a hába és holnap reggel korán engedd el. Ha nem repül, rosszul van, akkor a facebook Madármentés csoportba tedd fel képpel, helységgel.

júl. 30. 20:02
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
Házba
júl. 30. 20:02
 5/24 anonim ***** válasza:
91%
Megette? Nem való neki, de ha belecsipegetett, akkor nem lehet nagy a baj. Ha nem evett eddig belőle, inkább vedd ki a darát.
júl. 30. 20:05
 6/24 A kérdező kommentje:
Házba nem hozom be, de remélem túléli mert nagyot koppant
júl. 30. 21:03
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Az előbb még közepeset koppant.

Légyszíves vidd be a házba mert kevesebb veszélyt jelent rád nézve mint a saját gyereked. Főleg dobozba téve.

Kint mindenféle ragadozó jár éjszaka, nyest, patkány, róka, macska..megölik.

Kegyetlenség, ha nem viszed be.

Nem terjeszt semmit!

júl. 30. 21:26
 8/24 A kérdező kommentje:
De profi a baromfi nem tud bejutni, és ketrecben van nem lehet kiszedni, és bent meleg van ahova vinnénk.
júl. 30. 21:33
 9/24 A kérdező kommentje:
Mármint a ragadozó besem tud jutni és nem bírnák kiszedni onnan.
júl. 30. 21:33
 10/24 A kérdező kommentje:
A baromfi körül betonnal levan védve és 7 macskánk van de 5 most bezárva, és 2 szabadon és az egyik az evett már sok madarat, mert madarászik sokszor.
júl. 30. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!