Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mivel madarakkal/állatokkal...

Mivel madarakkal/állatokkal foglalkozó munkák/hivatások vannak, ha hülye vagyok az egyetemhez?

Figyelt kérdés
😵‍💫
júl. 26. 15:28
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Milyen*
júl. 26. 15:28
 2/14 kürtőskalácska ***** válasza:
73%
Mályi madármentők
júl. 26. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért lennél hülye?
júl. 26. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
3. Mondjuk mert nem veszik fel egyik egyetemre sem... tudod nem mindenki képes bejutni oda.
júl. 26. 16:05
 5/14 anonim ***** válasza:
24%

Bejutni bárki be tud :D én most megyek neki a második egyetemi szakomnak, "csak" dupla annyi pontom lett mint kéne.

Szerintem a kérdező nem hülye, csak kishitű! A szenvedélyét mindenki meg tudja tanulni.

júl. 26. 16:10
 6/14 anonim ***** válasza:
65%

5. Én sem értem el a ponthatárt sehova...

A szenvedélyem tényleg megtudnám tanulni, de amivel pontokat lehet szerezni az nem a szenvedélyem.

júl. 26. 16:12
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
6* tudnál erről részletesebben írni
júl. 26. 16:23
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Miről? Érettségim 2- es átlagú lett, plusz pontokat semmivel sem szereztem, mivel így is sok volt az érettségire készülni, nem hogy még valamiből emeltet tegyek vagy szakmát tanuljak...
júl. 26. 16:28
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Állatorvosi-exotikus szakirány

Elte ttk biológia

MME tagja, terepmunka kutatómunka

Ja bocs félreértettem

Állatkerti gondozó, madaras részleg de ehhez is kell papír elég az okj beszélj velük pontosan mi. Rengetegen jelentkeznek.

Madármentő állomás alkalmazottja (ahhoz nem kell egyetem de a fizetés is szar mondjuk az állatkertnél is)

júl. 26. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ohh és állatorvosi asszisztens, az pl.tök jó lehet, arra is vannak képzések, nehéz, stresszes de nagyon szép szakma

Kérdezd mg az Exopetet

De ők nagyon keményen veszik a melót.

júl. 26. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!