Vajon nekiállnának költeni? (+ kép)
Már egy ideje az egyik hím texánom hívja fészekre a tojót, és a tojó be is ül mellé, elég sok időt eltöltenek ott.
A hím folyamatosan búg a tojónak.
Láttuk már őket párosodni is, ezért lehet, hogy le akarja rakni a tojását?
Mellékelek egy képet is, ezt ma délután csináltam róluk.
A válaszokat előre is köszi! :)
Első válaszoló: igen túl vannak már a párosodáson, egyszer láttam eddig, de mivel nem figyelem őket folyamatosan, ezért kitudja...;D
Második: Köszike :D Én is imádom a madarakat, főleg a galambokat, ezért is határoztam a tartásuk mellett :)
Ha jó meleg van a pajtájukban, letojhatnak..
De ha hideg van, ne hagyd meg a tojásokat, ilyenkor már nem nevelik jól a fiokákat, lehet hogy kikelnek és megfagynak, mivel a texanok nem olyan jó szülők:-s
1.vagyok.
Hát ilyet már én is...vagyis, hogy a szülőpár helyett mi etettünk két kisgalambot a testvéremmel. Néha apu is besegített, de mi ketten úgy élveztük, hogy átvállaltuk tőle.
A meleg hely viszont valóban nem árt. Mondjuk azt nem mondanám ki együntetűen, hogy a texán galambok rossz szülők. Nekünk volt egy pár, ahol a hím még hagyján, de a tojó... Ráadásul mindig mind a két fiókát felnevelták, és gyönyörűek lettek.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!