A széllel szembe repülő madarak nem érzik magukat szánalmasnak?
Figyelt kérdés
Egy helyben repülnek, nem haladnak. Jó az nekik vagy büntetik magukat?2023. dec. 15. 00:27
11/22 anonim válasza:
A balatonon tömegestől csinálták ezt a sirályok, láttam, hogy szándékosan csinálják. Addig lebegtek, amíg lehetett, majd amikor elmúlt a nagy szélhullám, előre haladtak, aztán vissza jöttek várni a következő nagy szélhullámot, ami újra lebegtethette őket. Azt láttam, mintha szórakoznának
14/22 anonim válasza:
A pilóták is ellenszélben szeretnek felszállni, mert jobban emelkedik a gép, mint hátszélben. Lásd: papírsárkány.
15/22 anonim válasza:
Nem.
Ebből is látszik, hogy intelligensebbek nálad.
16/22 anonim válasza:
Más meg pénzért megy edzőterembe... :))
17/22 anonim válasza:
én a telepen szoktam egyhelyben burrogtatni az autót, mégsem érzem magam szánalmasnak .
18/22 anonim válasza:
Gondolom azt sem tudod mit jelent a "szitálás".
Általában ragadozóknál megfigyelhető, zsákmányra lesnek ilyenkor a földön.
Annak is több értelme van mikor sz@rnak egyet, mint sokmindennek, amit pl.te is csinálsz.
19/22 anonim válasza:
ha te pl a munkahelyedre mész és széllel szembe kell menned, akkor te is szánalmas vagy?
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, ha nem haladok előre.
2023. dec. 24. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!