Vizes madár 🐦 tud repülni?
Sziasztok!
Én vagyok az "étolajos madár" kérdés kiírója. Nem mostam le szappanos vízzel és eszembe sem jutott mégegy kérdést kiírni, mert elértem a madármentőket! Ne kavarjuk már a szart légyszíves! Jelen kérdéshez közöm sincs. 7-es megírtam, hogy egérragasztóból mentettem ki, ne zavarjon...
Hévízen egy fecske valahogy belepottyant a tóba és egy férfinek sikerült még időben alányúlnia és kiemelni. Hagyta magát a tenyerében kihozni a partra és végig nyugodtan ült a kezén. A fecskeszülők pedig felettünk köröztek és visítoztak. A kismadár addig rázta magát a napon, amíg megszáradt és elrepült.
Nem minden ázott madár tud repülni.
Ha találtál egy olajba esett madarat akkor facebookon keresd a Madármentő csoportot ott átveszik tőled és szakszerűen ellátják.
Sem olajos sem vizes masár nem tud repülni.
Melyik országból írsz?
Mi a története a madárnak?
Mivel azt sem tudod, hogy vizesen tud-e repülni egy madár, azt javaslom amit tegnap is facebook MADÁRMENTŐ csoport, készíts egy fotót s madárról írd le hogy merre találtad és posztold ki a csoportban. Facebookon posztolni biztosan szeretsz!
És ó, megfejtettem a hatalmas viccet, tudod az s a d betű mellett van a telefonom billentyűzetén és véletlenül mellényomhattam.
Bocsánatot kérek és ezentúl jobban odafigyelek majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!