Találtam egy kis fecskét nem nagyon tud repülni a lába is fáj úgy látom, nem akarom ,hogy a macska megfogja.m Mit tegyek?
Az almát,megeszi?
Mitadjak neki enni?
A fecske rovarokkal táplálkozik.
Keress madármentőket.
Amíg nem kerül hozzáértő kézbe, addig szaladj el gyorsan egy horgász boltba és vásárol neki csontkukacot. Azzal, meg vízzel , akár fel is tudod nevelni, ha más nincs.
Én egy fészekalj rozsdafarkút mentettem meg így. Valamiért magukra maradtak a fészekben.
Csontkukacot ne(most nincs időm részletezni), LISZTKUKACOT adj neki. Kisállatboltokban lehet kapni. Továbbá szüksége lesz kálciumra, vitaminokra, szóval mindenképpen hívjál fel egy szakembert.
Hortobágyi madárkórház, székesfehérvári vadmadárkórház, keress rá a neten. Attól függ melyik megyében vagy.
Főtt tojást is kaphat amíg nincs lisztkukac.
Ha probléma van a lábával, akkor mindenképp el kell juttatnod madárhoz értő állatorvoshoz. Ha megírod melyik megye, megpróbálok segíteni, de magadnak is ki tudod nézni erről a térképről.
Siess, a fecskék száma nagyon megcsappant, fontos, hogy minnél többen életben maradjanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!