Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi lehet a szárnyával a...

Mi lehet a szárnyával a hullámos papagájunknak?

Figyelt kérdés

Mikor munkából hazaértem még semmit nem lehetett rajta látni. Azóta nem esett le, nem vergődött meg semmi. Viszont az egyik szárnyát most egy ideje mégis úgy leereszti, és remegteti. Meg mikor megnyújtóztatja, ki sem nyújtja rendesen.

Holnap a férjem bemegy az állatorvoshoz, hogy megkérdezze mit tudnánk vele csinálni. De addig tudunk valamit tenni? Mi lehet vele?

Nem mostanában vettük, hogy rejtett sérülése volna, mert már 1 éve és 4 hónapja a mi kis csicseri borsónk.

2010. okt. 20. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
hát pedig valószínű, peüthette valahová, szerintem...
2010. okt. 20. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Még annyit füznék hozzá, hogy eszik rendesen, viszont egy pár napja mintha menne egy kicsit a hasa, és sajnos tegnap késő estig volt egy szúnyogunk is.

Nem tudom ezek összefüggésben vannak e a bajával. Ma reggel már kicsit elevenebb, mint tegnap este...amit már jó jelnek veszünk.

2010. okt. 21. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát feltétlen vigyétek el orvoshoz,bár nem biztos,hogy ért hozzá.Az egyémet a második doki mentette meg.Begyhurutja volt,ment a hasa is. Végül kliont Írt fel a doki.Minden nap 1 köles nagyságú darabkát oldottam fel,és cseppentővel adtam be neki.Minden esetre,ha megy a hasa,akkor csak magokat adj neki,szóval diéta.Gyenge kamilla teát is lehet neki adni.Jobbulást kívánok!
2010. okt. 24. 15:02
 4/7 A kérdező kommentje:
El nem vittük, mert kicsit bonyolultan tudtuk volna megoldani, hisz gyalog már hűvös, hideg van neki. De szerencsére erre nincs/nem is volt szükség. Két dokinál is járt a férjem, kapott vízébe oldandó, ill. kajájával összekeverendő orvosságot is. Aztán, hogy melyik hatott azt nem tudjuk. Lehet mind a kettő együttesen érte el, de ma már újra az a kis eleven, csicsergő, vitatkozó és életvidám madárka :D Alig lehet elküldeni aludni, mert ő még játszani akar. :)))
2010. okt. 25. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök,hogy jobban van!Én is nagyon boldog voltam,amikor meggyógyult az enyém.Hosszú,boldog madáréveket kívánok neki! :)
2010. okt. 26. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is örülök hogy jobban van :) Szívből kívánom hogy még sokáig együtt lehessetek, boldogan.
2010. nov. 4. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi :)
2010. nov. 4. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!