9: néztem, láttam amikor a barlangban volt és csipegetett.
Eszembe jutott amikor munkahelyen szünetkor leejtett valaki egy darab rántott húst és azt is csipegették :D
Mindig kihoznak valami ilyesmit egy állttal kapcsolatban. Legutóbb a nünükét kellett védetté nyilvánítani mert vmi barom azt írta, halálos a mérge és életveszélyes a gyerekekre nézve (vmi olyasmiből indult ki hogy egyszer előfordult talán Lengyelországban h egy gyerek a sürgősségire került mert befalt egyet és allergiás reakciótja lett). A nép pedig elkezdte veszett módon taposni, pusztítani a nünükéket. Hülye országnak hülye sajtója.
Igen, megtámadhatják a legyengült náluk apróbb madarakat. Viszont a cikkel azt érik el, hogy az összes kbaszott birka utálni és pusztítani fogja őket, jobbik esetben csak abbahagyják az etetést.
A denevéres és kaptáros mesét még sehol sem hallottam. Ha nem közli a forrásokat a cikkíró, akkor nem hiszem el. Hatásvadász idióta barom. Az ő agyát is ki kellene csipegetni ha egyáltalán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!