Már évek óta szeretnék varjút tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már megint? Tessék, segítek, hogy ne kelljen annyit bajlódnod a ma esti kérdéssorozatoddal:
Már évek óta szeretnék tundrafarkast tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék oroszlánfókát tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék kancsilt tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék véznaujjú makit tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék gyümölcsdenevért tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék tengeritehenet tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék lombgébicset tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék kodiak-medvét tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék fekete mambát tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék kazuárt tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Már évek óta szeretnék hegyi trollt tartani. Sokat olvasgattam a témában, de még mindig van bennem némi bizonytalanság, hogy belevágjak-e?
Szerintem is sokkal jobb, ha csak eteted öket és összebarátkozol valamelyikkel.
Eleve a madarak sokkal jobban engednek az ösztöneiknek, azaz csak kínoznád azzal, hogy nem engeded el.
Illetve rettentöen társas lények. A varjak gondozzák idös rokonaikat stb… ezt mind elvennéd töle azért, hogy pár képet feltölts instára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!