Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Féltek a denevérektől ? Én...

Féltek a denevérektől ? Én nagyon. Nem merek este az erkélyre kiállni, múltkor is pár centire repült az arcomtól és nagyon megijedtem.

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem félek, szeretem nézni, ahogy repülnek.

"Mi lesz, ha teljes erőből az arcomhoz ütközik és megharap ?" Nevetséges félelem, egyrészt olvass utána a tájékozódásuknak, echolokáció néven, vagyis eleve nem repül neked, másrészt meg ha neked ütközne, akkor továbbszáll, menekül. Egy darázs vagy méh hamarabb csíp meg, mint denevér megharapna. Ha berepülne a fürdőszobába, akkor nyitva hagyod az ablakot, és megvárod, amíg szépen ki is repül.

2023. júl. 26. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Erdő szélén lakok és felénk rengeteg van. Nekem nincs velük bajom, egyszer sem ártottak nekem, picit ijesztő amikor egy karnyújtásnyira elsuhan előttem meg hirtelen elrepül amikor nem számítok rá, de ennyi. Én szeretem hogy itt vannak mert szúnyog alig alig van, pedig közel a folyó meg minden tehát régen szenvedtünk a szúnyogoktól, de így hogy a denevérek pár év idemerészkedtek alig van szúnyog, irtani meg itt nem nagyon szokták.
2023. szept. 30. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!