Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kiszabad festeni a nimfapapagá...

Kiszabad festeni a nimfapapagáj körmét?

Figyelt kérdés
visions márkájú körömlakkal festettem ki, nem árt neki? mert ügye a kutyáknak nem lesz tőle baja
2010. okt. 13. 17:08
1 2 3 4
 21/31 nagyviri ***** válasza:

Kedves hölgyem!

Gondolom 49 évesen már illene tudnia olvasni. Mert én még egy fajta körömlakkon sem láttam olyan feliratot, hogy madarak számára ajánlott!!! Ha már ennyire foglalkoztatja ez a probléma, és magától nem tudja rá a választ, és ha nem megfelelőek az Ön számára a válaszok, talán egy madártenyésztőt kérdezzen meg, mert ha állatkereskedésben dolgozik, akkor nyilván ismer egy párat.

2010. okt. 14. 14:02
 22/31 A kérdező kommentje:
igen ismerek jópárat, de most ilyen kérdéssel nem fogom zargatni őket, szerintem ha te mondjuk egy állatkertben sétálnál, adnál a kacsáknak valamit, de nem vagy biztos benne hogy szabad-e nekik, megkérdezel 1 gondozót, de ő nem illetékes ilyen téren, és azt mondja nemtud segíteni, és feljön ide megkérdezni akkor már mennyire rossz hírneve lehet annak a helynek? bocsánat hogy felmerült bennem egy ilyen lehetetlen 5let, hogy állatkereskedésben dolgozok és nem tudok minden kis apró dolgot az állatokról, ugyanis nekem sem kötelező mindent tudnom az állatokról, de nyugodtan szidjátok a számat, nekem most ettől nagyon rosszabb nem lesz, én tudom magamról hogy nem az van amit az agyatok vetít a szemetek elé
2010. okt. 14. 14:29
 23/31 A kérdező kommentje:
és nem azzal van a bajom, hogy nem tetszik ha válaszolnak a kérdésre, de énse úgy válaszolok a kérdés feltevőjének, ahogy itt a válaszolók 90%-a azt tette, úgyérzem normálisan tettem fel a kérdést, és nem azt kérdeztem ki mennyire tart engem hülyének, meg idiótának
2010. okt. 14. 14:31
 24/31 anonim ***** válasza:

Basszus, hogyha ennyire zavar, hogy mit válaszolunk, akkor mégis mi a fenének írtad úgy a kérdést, hogy "festettem"? Ebből mégis szerinted mire gondoljunk? :D Jézusom...

Te se lettél túliskolázva.

2010. okt. 14. 15:15
 25/31 A kérdező kommentje:
ahogy te se, most írtam hogy nem maga a válaszok zavarnak, hanem az, hogy a válaszok 90%-ban arról ír mindenki mekkora 1 hülye vagyok
2010. okt. 14. 15:21
 26/31 anonim ***** válasza:
a válaszok 90%-a arról ír, hogy mekkora h*lye vagy, tehát az idekattintó emberek 90%-a szerint nem vagy normális. akkor ezekután gondolkodj el, "ma tényleg mindenki szembejön az autópályán?"...
2010. okt. 14. 16:51
 27/31 A kérdező kommentje:
de látom nem érted, most ez alapján a kérdés után mondanak véleményt rólam? akár hogyis nézem nem sok értelme van
2010. okt. 15. 00:41
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

CSókolom!

Ne tessék rám megharagudni, de a többiekkel kell egyetértenem abban, hogy rosszul volt fogalmazva a kérdés. Persze utánna már lehet mentegetőzni, de felesleges, még ha jogos is.

Azt tessék még nekem elmagyarázni, hogy ha állatkereskedésben dolgozik, akkor feltételezem, odáig van az állatokért, szerintem minden ilyen ember csípőből vágná rá, hogy nem festjük az állatok körmét!

Egyébként bio körömlakk? lol! Egy vegyianyag, ami ehető? Na ne nézzen senki madárnak!

2010. okt. 15. 10:32
 29/31 anonim válasza:
egy bölcs ember azt mondta:Oh máj gááááádddd
2010. okt. 16. 10:44
 30/31 A kérdező kommentje:

10:32 es, jól mondod imádom az állatokat, de soha ne gondolkodtam még azon hogy van olyan hülye aki festi az állatok körmét, azt tudtam hogy a kutyákét kifesti 1-1 gazdi, de a kutya már mint 1 papagáj, azért is kértem véleményt itt hogy szerintetek ezt szabad-e papagájnál, de igazatok van, hülyén fogalmaztam a kérdést, oda kellet volna írnom hogy a kérdés nem tőlem származik,

amúgy létezik "bio" körömlakk, (nem nevezném mondjuk bionak de hát istenem ez a neve) ami nem vegyi anyagokból áll, hanem mindenféle növényből csinálják, és általában barna és zöld színben lehet őket csak kapni, a vision-nak is van jópár ilyen lakkja, meg a henna pépből készített "körömlakk" is ilyen, de ne menjünk ebbe bele, fele olyan tartósak a "bio" körömlakkok mint a rendesek, kivéve a henna, az 2-3 hétig megmarad a köröm felületén is

2010. okt. 21. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!