Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Kiszabad festeni a nimfapapagá...

Kiszabad festeni a nimfapapagáj körmét?

Figyelt kérdés
visions márkájú körömlakkal festettem ki, nem árt neki? mert ügye a kutyáknak nem lesz tőle baja
2010. okt. 13. 17:08
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
És valami kis ruhát nem próbáltál még ráadni?
2010. okt. 13. 17:26
 12/31 nagyviri ***** válasza:

Nem vagy komplett, nem való neked állat.

Felejtsd el sürgősen az ilyen hülyeségeket, ha nem akarod, hogy a madárkád mérgezésben elpusztuljon.

2010. okt. 13. 18:03
 13/31 A kérdező kommentje:
istenem, itt ugattok hogy nem vagyok komplett meg egyebek, a kérdésre kb 4 en válaszoltak, ráadásul ilyen 20 évnél fiatalabb fruskák osszák itt az észt, most nem azért de kisállatkereskedésben dolgozok, és ezt a kérdést az egyik vevő tette fel, én pedig azt írtam le amit ő kérdezett, nem én festettem be a körmét a madárnak, de mivel nem akartam hülyeséget mondani, ezért inkább itt megkérdeztem, és vegyétek már észre hogy ez nem a napiszar hogy kötelező bepofázgatni-.- istenem, a szánalmasság netovábja komolyan
2010. okt. 13. 20:56
 14/31 A kérdező kommentje:

amúgy meg értelmes ember aki tudja,a visions körömlakk 100%é-ban bio, tehát akár leis nyelheted, mert nem lesz tőle semmi bajod, mivel a gyomorsav feloldja, nem hiszem hogy egy füvekből készített körömlakktől elpusztulna a madár, de én biztos nem festem ki a madaram körmeit, madár ruháról meg már hallottam, főleg nagytestű madarakra lehet kapni, és rálehet csatolni egy ilyen marha hosszú pórázt, hogyha kint repteted ne szökjön el, ami szintén állatbarát

amúgy nem arra voltam kiváncsi hogy mennyire vagyok degenerált meg hülye

2010. okt. 13. 20:59
 15/31 nagyviri ***** válasza:

"visions márkájú körömlakkal festettem ki, nem árt neki? mert ügye a kutyáknak nem lesz tőle baja"

TE EZT HOGY ÉRTELMEZED????

2010. okt. 13. 21:32
 16/31 nagyviri ***** válasza:

Ez a te kérdésed volt szó szerint, és egy szót sem írtál arról, hogy te is hallottad a kérdést!!!

Ki a degenerált????

2010. okt. 13. 21:34
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

ja, mostmár mented magad. késő!

egyébként is, ha kisállat kereskedésben dolgoznál, akkor nem lennél akkora marha, hogy megkérdezd, mert alapból tudnod kéne.

azt meg nem tudhatod, hogy hány évesek írtak választ, szóval pssszt. lehet hogy a gyerekem lehetnél...

és mi az hogy értelmes ember tudja, hogy a visions körömlakk miből áll?? szerinted ez az a tudás, amire egy értelmes embernek feltétlenül szüksége van az életben?

ezek után te itt senkit ne hülyézz le.

2010. okt. 13. 23:51
 18/31 anonim ***** válasza:

visions márkájú körömlakkal festettem ki, nem árt neki? mert ügye a kutyáknak nem lesz tőle baja"

Te tényleg egy idióta vagy. Ott írod, hogy FESTETTEM, vagyis TE. Te osztasz itt mindenkit mikor te vagy ennyire balf*sz, hogy még írni sem bírsz. Sehol nem írtad, hogy tőled is kérdezték ezt a kérdést, egyértelműen írtad hogy TE!!!! festetted ki a körmét.

2010. okt. 14. 11:10
 19/31 A kérdező kommentje:
nyugodtan hülyézzetek ha nektek azzal jobb lesz, csak titeket minősít, amúgy meg nem hiszem hogy 49 évesen a lányod lehetnék kedves, amúgy meg nem gondoltam hogy ilyen emberek fognak váalszolni, aki 1 értelems választ nem tudnak adni, csak szídják a kérdés fel tevőjét, ezért nem írtam külön oda hogy a kérdés nem tőlem származik, és mivel sose gondoltam bele hogy kiszabad-e festeni 1 madár körmét, ezért nem akartam hülyeséget váalszolni a kérdés feltevőjének, mert ha meg hülyeséget mondok akkor engem fog minősíteni, nőjetek fel egy kicsit, és majd ha már ott tartatok ahol én, akkor osszátok a számat, köszi
2010. okt. 14. 13:43
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szóljon kedves hölgyem, hogy melyik állatkereskedésben dolgozik, nehogy véletlenül betévedjek.
2010. okt. 14. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!