Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Madártámadás áldozata voltál...

Madártámadás áldozata voltál már? Hogy történt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 20:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagymámnál töltöttem a nyarat, de neki voltak tyúkjai, libák, még gyöngyös és bronzpulyka is. Ezt bosszantottam, aztán elkezdett kiabálni, felfújta magát és megkergetett. Nagyi ott állt a konyhaajtóban és a hasát fogta, annyira nevetett. Később a libákkal is meggyűlt a bajom, a gúnár alaposan megcsípett. Attól kezdve békén hagytam őket. Inkább fociztam a falusi fiúkkal a falu szélén.
2023. júl. 6. 22:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Kakas a mamánál, de nem ert utol, csak beprobalkozott. Most is vannnak tyukok, meg egy kakas, de ő soha nem volt agressziv. Meg 2 futókacsa, akik halali cukik. Gyerekkoromban a pulykakat az orruknal (az a logó bőrnyulvany a kakasoknal) vezetgettem, nagyon szelidek voltak. Szóval en birom a szarnyas joszagokat, libám is lenne, ha nem fosnák ossze az udvart, lehet jobb házőrzők is lennenek, mint a 2 kutya.
2023. júl. 6. 23:11
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Pesti panellakó lévén velem nemigen történtek ilyenek. A legkomolyabb eset az volt, amikor a Mekiben egy véréb lopott a krumplimból
2023. júl. 6. 23:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten támadás, de elég abszurd.

Még kisgyerek voltam, amikor pulykát vágtunk. Az állatnak lecsapták a fejét, majd fej nélkül még futott egy ideig, aztán elborult. Gyerekként ezt egyszerre találtam nagyon viccesnek és ijesztőnek :D

2023. júl. 6. 23:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban egy liba csapat megkergetett. Lehet, hogy a gúnár, a többiek csak mentek utánna szárnycsapkodva.

Bemenekültem egy kapun.

2023. júl. 7. 00:02
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is gyerekként kb lehettem 3-4 éves, volt három libánk, konkrétan azok mindig megkergettek.
2023. júl. 7. 01:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

7-es te valami tapló parasht vagy, hogy igy beszelsz masokkal?

Miert ne lehetne visitani, ha hirtelen valaki vagy valami megtamad? Nokent muszaj vagyok ebernek lenni es a hangkeltes az elso vedekezes. Megzavarni a tamadot, felkelteni masok figyelmet.

2023. júl. 7. 07:50
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
Mentem reggel dolgozni és még akart támadni egy varjú. Egyik munkatársam látta és mondta, egyik ismerősének betörték a fejét a csőrükkel. Mondom, mi a fsz?? Azóta ráierestem és tényleg van ilyen. Ott akkor majdnem befostam. :D
2023. júl. 7. 12:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, utolsó vagyok, eszembe jutott még egy. Tavaly a Balatonon nyaraltunk és egy hattyút akartam túráztatni, hogy mi lesz, ha ráfújok. Bakker visszafújt és majdnem nekem jött. Sose bántok állatot, csak kíváncsi voltam, mit reagál.
2023. júl. 7. 12:21
 20/23 anonim ***** válasza:
49%

Régen volt.

Rászállt a tv-antennámra egy varjúcsapat. Az egyik ága le is tört. A teraszról rájuk lőttem légpuskával. Egy le is esett.

A többiek felrebbentek és elindultak felém.

Bemenekültem az ajtón.

Később láttam, hogy amelyiket eltaláltam, az is elszállt.

Mindenesetre sikerült őket elriasztanom.

2023. júl. 7. 13:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!