Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A 3-4 napig a mélyhűtőben...

A 3-4 napig a mélyhűtőben tartott tojás kikell-e ha felmelegítem és több napig ezt csinálom vele?

Figyelt kérdés
Kiss koromba mindig szeretem volna egy csibét ezért kérdezem.
2010. okt. 12. 17:30
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Ötös. Németországban? XD
2010. okt. 12. 19:46
 42/55 anonim ***** válasza:
Hát...az inkább lehetséges :) De hogy itthon nem, az is biztos. Csak azt hiszi, így meg tud minket fogni. Én nem akarok bunkó lenni, gondolom te sem. Megírtam neki email-ben is. De szerintem hülye kérdésre hülye válasz (mellesleg mi írtunk igazat), de ha már ő bunkó, én miért legyek kedves? Mondjuk egy kb. 11 évestől nem is várok mást. Sok ilyen korút láttam már, aki ezt csinálja. Verseng, másnak nem lehet igaza, próbálja meggyőzni az embert, de nem látják, hogy nem hisznek nekik. Na mindegy. Megírtam neki, hogy próbálják meg kikelteni, pontosan 21 napig melengessék, és ha a 22. napon se kel ki, akkor segítsenek neki, törjék fel. Majd akkor meglepődnek, de akkor gondoljanak ránk, mit írtunk!
2010. okt. 12. 19:52
 43/55 anonim ***** válasza:
Ez rendes volt tőled. :)))
2010. okt. 12. 20:51
 44/55 anonim ***** válasza:

86% -os megsértettél. Nem minden 11;12 éves olyan amit te leírtál ...

Amúgy én is úgy vagyok vele hogy ez szerintem csak kamu kérdésnek jó mert ezt még az öcsém is tudja xD . Na de azért egyből nem kell vele " ordibálni" ... nehéz felfogású , ennyi

2010. okt. 14. 17:09
 45/55 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Én nem általánosítottam, csak annyit írtam, hogy sok ilyet láttam már sajnos. Nem kell megsértődni. És senki nem ordibált vele szerintem.

2010. okt. 14. 17:12
 46/55 anonim ***** válasza:

A kérdést kiíró egy felnőtt ember aki jól szórakozik a válaszokon és a helyesírási hibákra is rátesz még egy lapáttal, hogy jobb legyen a buli.

Nem veszitek észre , hogy ez egy nagy kamu?

2010. okt. 14. 20:57
 47/55 A kérdező kommentje:
be ka×ja a 86%-kos!Amúgy lelehet állni rólam lányokkal könnyű kezdeni!
2010. okt. 15. 13:37
 48/55 A kérdező kommentje:
Nem igaz nem vagyok még felnőt hajon meg a családom ha így van!!!
2010. okt. 15. 13:40
 49/55 anonim ***** válasza:

Nahát, kapjam be? Mit is ha lány vagy? És ki mondta, hogy én nem az vagyok?

Látod, most is miket írogatsz. Senki nem írt neked ilyeneket, de te rögtön szitkozódsz. Ennyit rólad. Szánalmas vagy, de majd rájössz az életben hogy hiába ez a nagyzolós viselkedés, le fognak nézni ha így viselkedsz.

A másik meg hogy a családodra hogy van képed ilyet mondani? Normális vagy te?

Na mindegy, nem érdekel már ez az egész téma, csak így utoljára még reagálni szerettem volna a hozzám címzett "kedves" kommentedre...hasonló jókat kívánok neked is...

2010. okt. 25. 09:16
 50/55 anonim ***** válasza:
Csak hogy tudd, én is lány vagyok, csak én odafigyeltem nyelvtanon. :P
2010. okt. 25. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!