A 3-4 napig a mélyhűtőben tartott tojás kikell-e ha felmelegítem és több napig ezt csinálom vele?
Figyelt kérdés
Kiss koromba mindig szeretem volna egy csibét ezért kérdezem.2010. okt. 12. 17:30
31/55 A kérdező kommentje:
Tudok készíteni tojás rántotátt de csak szalonával jó!
2010. okt. 12. 18:36
32/55 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg amúgy meg csak lehet.
2010. okt. 12. 18:37
33/55 A kérdező kommentje:
Na jó éjszakát még készülnöm kell a dogákra!
2010. okt. 12. 18:38
34/55 anonim válasza:
Na nem mered megmondani. Mert azt se tudod ki vagyok, csak beírtad, hogy megijedjünk. :) De nem jött össze. Ha lehet, hogy tudod ki vagyok, miért nem írod be?
35/55 A kérdező kommentje:
Mert!
2010. okt. 12. 18:39
36/55 A kérdező kommentje:
Ja és vége a csevegésnek tanulnom kell pápá!!!!!!!!!!!
2010. okt. 12. 18:40
37/55 anonim válasza:
Felőled lehet, hogy vége, de én attól még írok. Majd én eldöntöm, hogy szeretnék-e még írni, vagy sem.
Úgyse tudod, ki vagyok. Nem kell beblöffölni hülyeséget. Ebből már nem mosod ki magad sehogy sem. Nem mi jöttünk ki szarul, hanem te. És ha tudnád ki vagyok, akkor mi lenne? Nem ijedek meg tőled, felőlem aztán meg is kereshetsz személyesen. :)
Menj tanulni, vedd elő hozzá a helyesírási szótárt is!
38/55 anonim válasza:
Kaptam egy emailt, ebben is aztán olyan szép helyesírási okosságok vannak. Ez kész...93%-os barátom, megosszam veled? Nem tudod mit hagysz ki :)
40/55 anonim válasza:
Tárgy Ájále
Üzenet
Csak meg kérdeztem temeg he olyan ésszlény vagy győzlecsak 5-ösöm van
mindenből úgy hogy hoppá.
Ezt kaptam...látszik az 5-ös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!