Mi okozta ezt a hullámos papagájommal?
Vigyázat a kép csak erős idegzetűeknek!
Macska,más állat nem ért hozzá mivel apró lyukú rács van körülöttük.
Tegnap még semmi gond nem volt,most estére meg már így néz ki.Teljesen megdöbbentem.
Valaki tud segíteni ezzel kapcsolatban?
Te jó Isten..
Nem értem h milyen körülmények között volt tartva...de kvára nem jó körülmény ezek szerint!
Nekünk 15 éven keresztül voltak hullámosaink sosem volt hasonló..illetve egyszer beszorult egyik 2 bútor közé mikor ki volt engedve.
Él még...?
Valamit sürgősen változtass. Kültéren vannak?
Kedves utolsó.
Köszönik szépen nagyon jól megvannak. Nem tudom ez a mostani mitől van, ezért is írtam ide.Ezt szeretném mindenképp megoldani. Már nem él,elpusztult sajnos. Igen kint vannak már több mint 4 éve és még soha sem történt velük semmi rossz.
Megnéztem, ez nem számít annyira apró lyuknak, hogy ne tudna valamilyen ragadozó hozzájuk férni. Ha pedig egyszer felfedezte őket, másnap/éjszaka is meg fogja látogatni.
Van pár ilyen "kint tartom őket jól vannak" alak az országban sajnos, talán a szentendrei a leghíresebb.
Láttál már olyan állatkertet, ahol az exotikus kistestű papagájok kint voltatk tartva? Nem. De te okosabb vagy, jó az nekik.
Nagyon sajnálom az állatokat, hogy bárki azt csinálhat velük amit akar, ha van pénze és megveszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!