Van egy hím hullámos papagájom.szeretném áttenni egy jóval nagyobb kalitkaba. Nem fog besokkolni tőle ? Már megszokta az ami van neki,hogy mi hol van.de most van lehetőségem nagyobb kalitkara.
Minél nagyobb, annál jobb. Gyorsan meg fogja szokni. (Amúgy kellene mellé egy fajtárs.)
Nekem 2 van 150*60*70 cm-esbe. Nem "túl nagy" az sem.
Köszönöm szépen a válaszokat
. Azért kérdeztem ezt mert legutóbb akartam új játékot betenni neki de elkezdett gyorsan tátogni,és aztán 2 napig tollait tépte.8 hónapja van nálam párszor kiengedtem a szobában de a nagyobb kalitkat-144 cm magas- biztonságosabbnak látom...de féltem is őt ...
"a nagyobb kalitkat-144 cm magas- biztonságosabbnak látom."
Mivel a madarak nem helikopterek, nem felfelé repülnek. A toronykalitka értelmetlen, az alapterület lenne a lényeg a kalitkánál, nem a magasság. A reptetés meg alapvető dolog, amire egy madárnak szüksége van, neked meg, mint a gazdájának, biztosítanod kell számára. Madárbiztos szobában, MINDEN NAP ki kell engedni. Nem kalitkamadár, állatkínzás, ha bezárva tartod, plusz társas állatot tilos egyedül tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!