Verebek eltűntetése, a kutyakaja mellől illetve a teraszról?
A teraszra szoktak a verebek, mivel a kutyának a kajáját oda szoktam rakni, és ha nem eszi meg egyből. Akkor mire hazaérek, szétszórják, és telisz*rják a verebek, mind a tálat, és környékét.
Mivel munkában vagyok, így nem adok a kutyának éppen hogy elég kaját, hanem tudjon enni ha kedve van. De már idegesít az előbb említett dolog.
Igazából még a teraszon is van ilyen "veréb gombóc" etető, de ahhoz hozzá sincs nyúlva, szintén a kertbe is szoktam rakni, de még múltkor amikor éppen néztem, az is érintettlen volt.
Max szintén a gombóccal, és szotyival tudnám esetleg máshelyre szoktatni őket.
Vagy mi a megoldás?
Napi egy alkalommal etesd amikor otthon vagy ha már nem kölyök a kutya.
Akkor el tudod zavarni a verebeket.
Nem kell előtte hagyni ennivalót. Adj neki reggel. Amit nem eszik meg, azt vedd el előle és majd akkor adj neki újra, ha hazaérsz.
Én kétszer etetem a kutyámat (kistestű) mert egyszerre csak keveset eszik. Odaadom neki reggel, amit nem eszik meg, elveszem előle és az esti séta után van a vacsoraidő, akkor adok neki újra. Soha nem marad előtte étel.
Ha nincs kaja, odébbállnak a verebek.
Ilyenkor mar szigoruan tilos madarat etetni amugyis, szoval ne tedd direkt. Azokat a gombocos szarokat is szedd le.
A megoldas az,amit mar a tobbiek leirtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!