Milyen madarat láthattam a fán? A rigónál nagyobb, galambnál kisebb, színe sötétbarnás foltos.
Koszi szepen! A kepek alapjan meg nem vagyok teljesen biztos benne, igy elsore megkerdeznem, hogy hasonlitott-e az itt lathato seregelyre:
[link] . Osszel a seregelyek inkabb barnas szinuek, feher pettyezessel vagy anelkul, a szivarvanyos arnyalatu sotet naszruhat tavasszal hordjak. De ha a madar foltjai sotetek, nem pedig vilagosak voltak, akkor tovabb kell keresgelnem.:)
Őh, nem. :D
Inkább sötétebb volt.
Annyira tudtam csak a rigótól megkülönböztetni, hogy nem volt az a jellegzetes farokbillegetése, valamivel nagyobbnak látszott (ebben mondjuk a távolság miatt tévedhetek), és a színe sem egyféle volt, hanem kb. mint a veréb, csak nem annyira élénken.
Lehet, hogy ez volt?
Szurke legykapo: [link]
Bar a kepen lathato madarnak ennel hosszabbnak latszik a csore, es az ulo testtartasa is mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!