Nem tudom párban tartani a 4 éves Nimfámat. Így is jól meg lesz? Többi lent⬇️
"zöldségek gyümölcsök a fő kajái, magokat csak kézből kap ritkán"
Főként magevő faj, így ponthogy főként magot kellene kapnia, a zöldség, gyümölcs meg kiegészítés kellene, hogy legyen! Így tönkre fog menni, az etetéstől is és a magánytól is. Társas állat, FAJtársat igényel, nem hullámost, nem embert, hanem egy másik nimfát. Ha ezt nem tudod neki megadni, akkor keress neki másik gazdit. Társas állatot nem szabad egyedül tartani!
2# köszönöm a választ
Nekem eddig mindenki azt javasolta hogy főként zöldségeket és gyümölcsöket kapjon és a legtöbb külföldi ember is ezt javasolja. Új gazdit nem tudnék neki keresni és a tars nem kivitelezhető neki.
2-es vagyok. Ember, ne viccelj már! Napi 30% mag az nagyon kevés! Állandó jelleggel kellene előtte lennie a magkeveréknek! Kicsit sem olvastál utána a nimfáknak?
Amúgy meg milyen választ vársz, ha (elnézést a kifejezésért, de..) leszarod, hogy ő hogyan érzi majd magát, mert szerinted nincs más lehetőség? Társat nem veszel mellé, mert apuci nem engedi, új gazdit nem keresel neki, mert "nem tudnál"... Már miért ne tudnál?
Mellesleg 4 (!) éves volt mindössze a huli! Mi történt vele?
Hát nalam alap volt nyilván nem is engedtem meg a közelébe se szüleim macskáit. Nyilván úgy szoktatnam össze őket ahogy le írtad. Úgy értettem a titokban hogy nem szolnek nekik csak elhoznam és utána nem tudná vele mit kezdeni.
Nekem is és tesómnak is megszakad a a szíve ha új gazdit kéne keresni neki. De lehet az lesz tényleg mert ez így nem jó szegénykenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!