Direkt fosott le a sirály? Megcélzott?
Hazafelé jöttem a Duna közelében, és egyszercsak valami eltalált. Mint kiderült egy adag barnás madárürülék, szerintem inkább sirályé mint galambé. Mire felnéztem, már sehol senki. Felmerült bennem, hogy esetleg célzott rám, annyira pontosan eltalált. Szerintetek ezek tényleg ilyen komiszak? Meg egyáltalán hogy tud egy madár repülés közben szni?
Ui. Madártagadók kíméljenek.
Érdemes lesz felkeresni egy pszichológust.
Amúgy a madarak a kotláson kívül nem szabályozzák az ürítést. 10 évet dolgoztam madarakkal, soha nem figyeltem meg hasonlót.
Idegességükben, félelmükben rögtön odaeresztenek. Amúgy meg nem foglalkoznak vele.
Baromira melléfogtál haver, mivel többek közt etológiát is tanultam, gondolom meg kell nézned a googleben mit jelent a szó.
Te meg paranoiás vagy. Az viszont valós.
Alulmaradtál, sajnálom.
Remélem semmi közöd nem lesz a madarakhoz azon kívül, hogy időnként lefosnak. De legalább tanultál egy új szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!