A fotókon veréb látható?
Igen.
Erről jut eszembe, hogy nagyobb bevasarlo központokban szoktak repkedni.
Ha felnézel ezekben a hatalmad boltokban, fenn csúnya csovek vannak stb ott csücsülnek.
Tesco, Auchan ilyesmik.
Többször is láttam.
Így van, ilyen mellett fotóztam. Egyesek aggódtak a gyakorin, hogy eltűntek a verebek. Ezek szerint mégse. :) Csak nem voltam biztos abban, hogy verebet fotóztam.
Viszont, tudtommal a madaraknak árt a péksütemányféle, bélgyulladást okoz nekik. :( Márpedig azokért repülnek oda...
Az állatok nem úgy halnak ki, hogy egyik nap van belőlük 1.2millió, 3 nap múlva pedig egy sem.
Azért halnak ki, mert folyamatosan pusztítják, mérgezik, kiszorítják őket, tönkreteszik a természetes élőhelyeiket, a lakott területen meg ugye "ezek jól összeszarnak mindent.." azért is üldözik őket.
Parancsolj, itt a listája az eddig kihalt madaraknak. Nem rövid.
Személy szerint örülök, hogy még nem pusztult ki minden élőlény, de a másik szemem sír, mert kihalt már jónéhány.
Köszi a válaszokat!
A gyenge poén kapcsán:"Teknős, szárnyakkal."
Nem, köszi, közben rájöttem, hogy reptoid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!