Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A hullámos papagájoknak...

Betti6 kérdése:

A hullámos papagájoknak mennyi idős korukban fakó még a- tolla, és szürke az írisze?

Figyelt kérdés

Friss papagáj tartó vagyok, tegnap kaptam egy hím és egy Tojó papagájt, de nem tudom

Mennyi idősek lehetnek pontosan. Azt olvastam, hogy a

Fiatal papagájoknak fakóbb színű a tolla a felnőtt egyedeknél.+ a fiatal -madaraknak szürkés színű a szeme. Meg persze a fiókáknak rózsaszínes, lilás a csőrük feletti viasz bőr. Ezeket az ismertető jegyeket mindkét papagájomnál látom. Pontosan hány hónaposak lehetnek a leírtak alapján?

2021. dec. 21. 09:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért, csak ilyen hülyén rakta ki a kérdést a program...
2021. dec. 21. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Olyan 2 hónaposak lehetnek :)
2021. dec. 21. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb lenne, ha felteszel egy képet róluk.

Gyanítom nem tenyésztőtől lettek véve, mert akkor tudnád a pontos korukat. Állatkereskedésben meg bármit rámondanak, szóval még a nemük sem feltéten az, aminek mondták.

2021. dec. 21. 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!