Milyen madár lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy madáretető élő kamerafelvételén látszik 8:25:33-kor az etető jobb felső sarkához száll le. Házi veréb az első tippem, de nem vagyok benn biztos.
2021. dec. 6. 08:44
1/7 A kérdező kommentje:
8:43:05kor is látszik az etető közepén.
2021. dec. 6. 08:45
3/7 anonim válasza:
Erdei pinty tojó így első ránézésre.
4/7 A kérdező kommentje:
#2 Igen, köszi a helyesbítést.
#3 Rákerestem név szerint Google-n, lehet tényleg erdei pinty, abból is a tojó akkor, ugye?
2021. dec. 6. 09:08
5/7 A kérdező kommentje:
Jól van, tényleg reggel van még nekem, látom írtad is, köszi. :)
2021. dec. 6. 09:09
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, már kijavítottak, magam sem tudom, miért írtam kamerafelvételt, gondolom az jutott először eszembe...
Jobban megnézve lehet mégsem erdei pinty lesz, mert a szeme mögött húzódik egy fehér sáv és a szárnya is sötét fentről lefelé, míg a pinty szeme mögött nincs az a fehér rész és a szárnya is fentről lefelé nézve világossal kezdődik.
2021. dec. 6. 09:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!