1. Sokan miért nem szeretik a madarakat? 2. Miért tartják őket ilyen kevesen?
Szeretem a madarakat, de nem értek hozzájuk. Ha sérült madarat találok, elviszem valamelyik madármentőnek és ennyi.
Tartani nem tartanék, mert macskáim is vannak, szóval nem etetném meg velük a madarakat.
Szeretem a madarakat. Főleg a varjakat.
Nem tartok madarat, mert nem nekem valók. Sok helyen olvastam hogy elég nagy piszokságot csinálnak, kiszórják a ketrecből a magokat meg kifosnak. Nem tudom mondjuk menyire igaz ez.
Hangosak, zavaróak lennének.
Macskáim is vannak, akik nem tűrnék meg a madarat.
A kinti madaraknak viszont szoktam kitenni kaját
Mármint díszmadarakra, vagy vadon élőkre gondolsz?
A vadon élők közül sokat nem szeretnek, mert "kártékony", meg betegségeket terjeszt, meg "leszrja a frissen mosott kocsit".
Én nagyon szeretem őket, itatóval és téli etetővel igyekszem segíteni nekik, tervben vannak a madárbarát növények is a kertbe. Nagyon szeretem őket nézni, mindig öröm mikor "új arcokat" látok a kertben. :)
Tartani nem akarok a lakásban, mert a kalitkában nem jó neki, a lakásban szabadon meg nekem túlzás, úgy számomra túl kaotikus lenne.
Nincs madaram, semmilyen.
De nem azért, mert nem szeretem, hanem mert nem tudnék rá időt szakítani.
Mellettem csak szenvedne, ezért nem tartok semmilyen állatot.
De a természetben, vagy ismerősnél minde a házi- mind a vadmadarakat szeretem megfigyelni.
A "házi rab madarak" (Papagáj, kanári, stb) valahogy nem vonzanak.
#19 Az, hogy itt nem az étkezésről van szó, hanem magáról az (élő) állatról
(Lásd a kategóriát)
Nyilván az, hogy nem ez volt a kérdés. Ha az ételek topicban kérdezik hogy "Szeretitek a madarakat?" akkor nyilván releváns lenne a válaszotok, de itt értelemszerűen nem ez volt a lényeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!