Melyik madár mondja, hogy nyik-nyik-nyik? (részletek lejjebb)
Figyelt kérdés
Főként a reggeli órákban, mindezt kb. 1 másodperc alatt mondja ki, kb. a varjúkárogás hangerejével, és hasonlít egy kenetlen talicskakerék nyikorgására.2021. okt. 19. 08:38
11/22 anonim válasza:
9.
Mindegyik fent van 🤣
Kb. fél perc alatt megtaláltam az összeset, amiket a Kérdező felsorolt.
Szerintem engedd el ezt... 😀
12/22 anonim válasza:
11# akkor meg miért nem írod le hatudod melyik az?
13/22 anonim válasza:
Úúúúúristen...
Honnan tudnám, hogy a Kérdező mit hall nyik-nyik-nyik-nek?
Adtam egy tippet neki, hogy amiket felsorolt, hallgassa meg youtube-on, hátha ő maga személy szerint felismeri a hangot, ha újra meghallja...
14/22 anonim válasza:
előbb írtad, hogy megtaláltad. akkor ízt írd le szerinted melyikre gondolhat.
16/22 anonim válasza:
11.azért leírhatnád hogy ha tudod mi az...
17/22 anonim válasza:
18/22 anonim válasza:
figyu megkönnyítenéd a kérdező dolgát ha elmondanád végre hisz elvileg tudod...17-es.
19/22 A kérdező kommentje:
Biztosan nem cinke, mert az sokkal halkabb, de a youtube-on és a Madárhatározó app-ban található hangok alapján szajkó lesz az. Igaz, ott csak nyikk és nyik-nyikk van, de nagyon hasonló, ez akkor egy bőbeszédű szajkó lehet.
2021. okt. 19. 11:31
20/22 anonim válasza:
A szajkó akár emberi hangot is tud utánozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!