Mi lehet a baja a pár hetes selyemcsirkémnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van két pár hetes selyemcsirkém, és az egyik egyfolytában oldalra tekeri a nyakát.
Mi lehet a baja?
Köszönöm!
2021. júl. 26. 19:56
1/12 anonim válasza:
A selyemcsirke az is *olyasmi*, ami később le lesz vágva?
2/12 anonim válasza:
Mondjuk állatorvos! 😐🙏
Szegény madár...
3/12 anonim válasza:
Selyemcsirke XD utána kugliztam mi ez... cuki XD
4/12 anonim válasza:
Hát ez így elsősorban idegrendszeri problémának hangzik - magyarul menthetetlen.
5/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem állatorvosal, azt mondta, agyvérzése lehet.
És nem fogom levágni, hobbiból tartom Őket.
2021. júl. 26. 20:54
6/12 anonim válasza:
Szegény pipi.
A doki mit mondott, menthető?
Cukik ezek a selyemcsirkék, kár lenne szegényért
7/12 anonim válasza:
Ha hobbiból tartod akkor vidd el eutanáziára, vagy vágd el, nem kéne szenvedtetni.
9/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ugyan az-e, de nekem volt pár selyem tyúkom/kakasom, akiknek a betegsége a lába/test furcsa tartásával kezdődött, majd a végén jött a egyik illetve másik oldalra lógó fej és az elpusztulás. Voltam velük több állatorvosnál (nem igazán értenek/foglalkoznak tyúkokkal), szintén agyvérzésre gyanakodtak. Sajnos egyik sem élte túl. Azóta csak olyan tenyésztőtől vettem aki mindenfélére oltja őket. Marekra is. Úgy gondolom szegények abban pusztultak el. Az oltott tyúkokkal/kakasokkal nincs gond. Már 3 illetve 4 évesek. De állítólag a Marek elleni vakcina sem 100%-os. Ez a vírus 1 éves kor alatt halálos.
10/12 anonim válasza:
Neked is ilyen, amikor megfürdeted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!