Galambok ellen jó praktika?
Sziasztok! Segítsetek, lássatok el jól bevált galamb riasztóval.
A szomszédom több galambot is tart! Szoltunk már neki,de önfejű, öreg!
A mainap telt be a pohár!
Azonkívül hogy mindent össze sz*rnak, a hintaágytól kezdve, a kocsiig, a frissen mosott ruháig, tiszta trágya szag van az udvaron, a kapunkat is folyamatosan letolják, és minden mást is, elkezdték zabálni a virágjaimat is, a fűmagról ne is beszéljünk! A létező összes kavicsot az udvarunkba hordják. Nem tudjuk élvezni a kinti létet, nem tudunk kint enni, mert az asztalt is össze sz*rják! Segítsetek, nem akarom őjet megölni, de már sok!
Igen, a te esetedben ez nem járható út.
A szomszéddal kellene valahogy dűlőre jutni.
Meg kellene beszélni az öreggel, hogy takarítson fel a madarai után.
Az ilyen nagyszájú kommenthúszárok tanácsai használhatatlanok, légpuska meg csúzli meg dinamit..persze. Ezeknek a használata miatt a kérdező ütné meg a bokáját.
A ragadozómadárhang lejátszása, sólyomsziluett kihelyezése, vagy akár műsólyom-oda, ahol nem kellene legyenek. Vagy esetleg pótoljon bele ezeknek a költségébe. Amúgy nem értem, hogy szarhatják le a ruhákat, meg az asztalt amíg ott esztek.
A háborúsdi végtelenített: én megölöm a madarad, te megmérgezed a kutyám, én leszarom a lábtörlődet, én sósavat öntök az autódra, én bedobok az ablakodon egy molotov koktélt..emberek, felnőttek vagyunk (elméletileg)
van egy lyuk az ember arcán az orra alatt, azt kéne használni, KOMMUNIKÁLNI, ha kell erélyesen.
Remélem nem a Thököly útról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!