Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit csináljak? A macskám...

Mit csináljak? A macskám fogott egy kismadarat, mit kezdjek vele amíg állatorvoshoz nem viszem??

Figyelt kérdés
Sziasztok! A macskám fogott egy kismadarat (valószínűleg rigó,fészekből eshetett ki) behoztam a lakásba, melegbe. eddig csak feküdt,ki se nyitotta a szemét. Most így este kezdett felállni, egyfolytába csipog, de nem éhes, próbáltam neki pókot adni (tudom,tudom, állatorvos tudná normálisan etetni). Az a helyzet, hogy reggel viszem el orvoshoz. Az a gond hogy csipog. Ki a természetbe biztosan nem rakom,macskák összeszedik. Mit csináljak? Nagyon csipog.

2021. máj. 14. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez madárfajtól is függ, szerintem nem éri meg ezt megkockáztatni.
2021. máj. 14. 22:46
 12/29 anonim ***** válasza:
34%
#12 ez a természet rendje, elkell fogadni.
2021. máj. 14. 22:59
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Ki szoktam tenni az ilyen madárkákat a teraszasztalra és rájuk borítok egy műanyag szitát. Macskabiztos, levegőt is kap, és nem tud összevissza ugrabugrálni. Reggelre-másnapra összeszedik magukat, akkor elengedem őket, és figyelem, hogy visszatalálnak-e a fészekbe.
2021. máj. 14. 23:01
 14/29 A kérdező kommentje:
Én amit tudok madarat, megmentek. Ez is egy olyan példa. Én sem szeretem,hogy hazahozza őket, de ahogy 15 ös írta, el kell fogadni.
2021. máj. 14. 23:02
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 16os, végre egy normális válasz :)
2021. máj. 14. 23:03
 16/29 A kérdező kommentje:
Na végre abbahagyta a csipogást, elaludt :)
2021. máj. 14. 23:04
 17/29 anonim ***** válasza:
69%
Imádom, mikor az emberek a természettől is meg akarják védeni a természrtet.
2021. máj. 14. 23:13
 18/29 anonymousreview60 ***** válasza:
40%

#17: A macska nem a természet része, hanem egy félig háziasodott, négy lábon járó biológiai fegyver.

Kapható már olyan macskaajtó, ami képfelismerés alapján, 99%-os biztonsággal csak akkor engedi be a macskát, ha nincs zsákmány nála.

2021. máj. 14. 23:20
 19/29 anonim ***** válasza:
39%

12-es vagyok.

A kérdezőnek és minden macskatartónak:

Ha tudnátok mennyi kárt okoznak az állatvilágban a kóbor macskák! Százmilliós darabszámban pusztítják a hasznos kisállatokat idehaza, gondoljátok el, mekkora lehet ez a szám világviszonylatban! Amelyiknak van gazdája, azok is, mert mindenfelé kóborolnak, nem lehet őket meggátolni a csavargásban.

Minden macskatulajdonost kötelezni kellene az ivartalanításra, csipezésre és pontos elszámolásra a szaporulatról és az elpusztult példányokról. Ezenkívül adót kivetni a macskatartásra is. Jóval nagyobbat, mint a kutyákra, mert azok kártétele jelentéktelen a macskákéhoz képest.

Nem elég, hogy az emberiség kipusztítja az élővilágot, szórakozásból macskát is tart. Lassan már az egér is a védett állatok közé fog tartozni. Falun lakom, és már lehet 10 éve is, hogy utoljára egeret láttam.

2021. máj. 14. 23:23
 20/29 A kérdező kommentje:
Mostmár senki ne kezdjen el itt ezen veszekedni :)
2021. máj. 14. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!