Ara-, amazon- vagy jákó papagáj? (bővebben lent, nagyon fontos)
Melyik tanítható a legjobban beszéd utánzásra?Megtaníthatók arra,hogy vállra üljenek?Szerinted melyik a legszebb?Hol lehet nagyon olcsón venni?
A válaszokat előre is köszi.
A jákópapagály tanítható meg legkönnyebben, a legtöbb szóra. Nagyon intelligens. Én is oyat szerettem volna, csak drága. Ara-at ne, az divatállat, szegényeket csak azért tartják, hogy lássák mások, hogy gazdagok. Olcsón nem érdemes venni. inkább tenyésztőtől. Ha tudsz angolul.:
a nagypapagájokat általában kézzel nevelik, ha vállra ültedet akkor azátn ember vagy, mert egy ara a füledet is lecsípi ha akarja :D
ha olcsó árra gnodolsz jákó - 150 -200e ara 270-400e, amazon 100e-200e, vannak drágábbak is, ja és MINDEN papagájt, legyen az kicsi vagy nagy, PÁRBAN kell tartani, amihez egy jókara hely is szükséges
És még valami,nekem van egy tojó nimfapapagájom és az volt a szerencsém,hogy kicsi volt nagyon amikor elhoztam.
Ez a fajta a született bóbitás kis jóbarát,en még a jákón az arán ezt a kis igénytelen kisebb méretű papagájt is ajánlanám!
várom adöntést!
Amazon!!!
A sárgahomlokú, ragaszkodó, könnyen tanul és szép! Viszont semmi esetre sem javaslom első madárnak! Arra ott a nimfa, vagy a hullámos!
"strapabírók" és ismerkedhetsz a madárral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!