Mit csináljak, ha bolond a hullámos papim?
#5 A kérdezőnek sem ártana tükörbe néznie... :D
De egyébként ez a kérdés nem vicces, inkább szomorú és dühítő, hogy egy ilyen alap dologgal nincs tisztában a kérdező és madarat hülyézi le. A papagáj meg szó szerint szenved, addig, amíg bele nem hal, vagy ki nem nyírja magát.
Nem gondolod, hogy esetleg te vagy a "fogyatékos", papi?
Ha már párban vannak, semmiképp nem teszünk be tükröt.
A tolltépés lehet több minden, pszichés vagy hiányállapot (vitamin, ásványi anyagok).
Szépia van? Milyen magkeveréket kapnak? Hányszor kapnak friss zöldséget, gyümölcsöt, főtt tojást egy héten?
Hányszor vannak kiengedve? Mekkora helyük van? Milyen a környezetük?
Ha ezekre mind válaszolsz, majd kiderül, hogy ki a fogyatékos.
#5ös szívesen😂😂
Emberek nyugi van😂😂
Azért azt mondtam hogy fogyatékos papik mert ez a nevük. A tojó az néha k*rva, néha meg gyász. A hím meg fogykos, fogyi, bolond. Így vettem őket. És nem hiszi hogy másik papagáj az, voltam velük "madárterapeutánál" vagy mi es ő mondta hogy a viselkedése alapján nincs semmi baja. Egy szobában lakom velük, de ha kinyitom az ablakot, akkor a kertbe vezet nekik egy ilyen rács alagút a saját palotájukba, napközbeni ott vannak. A hím soha nem foglalkozott a tükörrel, őt ez nem köti le. A nőstény inkább rendezgeti a tollait mintsem tépkedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!