Igaz hogy a vadmadarak száma nagyon megcsappant ahol az adótornyok vannak?
sejtek rezgése?
hány hetzes az eltérés?
Most kérem szépen, aki ennyire meg van győződve annak a helyességéről, amit állít, írja le a végzettségét.
Én zenész vagyok, egyetemi diplomával, emellett állatokkal is foglalkoztam. Nem értek sem a fizikához, sem a genetikához, még anatómiából is rendkívüli hiányosságaim vannak. Viszont azt látom, hogy azzal, amerre halad a "fejlődésünk", vmi kvára nem oké.
SZÓVAL, van egyáltalán, aki itt 8-12 osztálynál többet végzett? Mire alapozza az állításait?
35
Nekem elektroműszerész végzettségem és agrármérnök -egyetemi- diplomám van.
értek egy kicsit a fizikához és a genetikához és a mutagénekhez.
És az adótoronynak max placebo hatása van!
"Nem melegszik a test a sugárzástól, hanem a sejtek rezgése nő meg."
Kémiából 1-es alá. A sejtek nem rezegnek. Maximum az azt felépítő atomok. Na már most: Ha az atomok gyorsabban rezegnek, akkor nő a hőmérsékletük. Ezt ki lehet mérni. Szóval most megkérlek rá, hogy állj oda egy akármilyen erős adótorony alá és kezdd el megmérni a testhőmérsékleted. Növekszik? Lázas leszel? Ha nekünk nem hiszel, akkor tessék kísérleti úton letesztelni, azt senki az ég világon nem fogja tudni cáfolni.
"Növekszik? Lázas leszel?"
Nem.
35. Én bioszt és kémiát tanulok, vadgazdasági egyetemen tanultam. A fizikához nem sokat értek, de annyi megmaradt, hogy mit is csinál a sugárzás és annak a külömböző fajtái. A rádiósugárzás ártalmatlan olyan erősségben, mint amekkora az adótornyokból jön.
Igen, káros az emberi terjeszkedés, de nem minden fekete fehér. Inkább foglalkoznál a gázkibocsájtással, erdőírtással, vagy a túlhalászattal akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!